Siirry suoraan sisältöön
Finnos on Etelä-Karjalan vuoden kansainvälisin työnantaja

Ensimmäiset Etelä-Karjalan kansainvälisimmät työnantajat ovat valittu. Pienet ja keskisuuret yritykset -kategorian voitti Finnos Oy! 

Kilpailu etsi eteläkarjalaisia ajan hermoilla olevia yrityksiä, jossa tehdään hyvää työtä sen eteen, että sisäiset prosessit ja organisaatiokulttuuri mahdollistavat myös kansainvälisten osaajien rekrytoinnin. Voittajayrityksissä korostui monimuotoisen henkilöstön arvostus sekä henkilöstön oppimisen ja uralla etenemisen vahva tuki.

Tuomaristo arvosti Finnoksen hakemuksen konkreettisia esimerkkejä, joista ilmeni hyvä ja osallisuutta tukeva organisaatiokulttuuri. Yritys on esimerkiksi pikkujouluissa käyttänyt simultaanitulkkeja esitelmien kääntämisessä. Lisäksi yritys tarjoaa kansainvälisille työntekijöilleen mahdollisuuden oppia suomen kieltä kurssin avulla sekä kannustaa käyttämään suomen kieltä eri tilanteissa.

Kilpailun järjestivät Lappeenrannan Nuorkauppakamari ja Imatran Nuorkauppakamari yhdessä kilpailun kumppanien: LUT-yliopiston, Edusampo Oy:n ja Etelä-Karjalan Yrittäjien kanssa.

 

 

Lue lisää artikkeleita

Ylös