Siirry suoraan sisältöön
finnos - avoimet työpaikat

Osaksi huipputiimiä?

Haemme jatkuvasti vahvistuksia toimintamme eri osa-alueisiin! Hyvälle tyypille löytyy aina töitä!

Data Scientist

Finnos etsii Data Scientistia. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sisäsyntyistä paloa ymmärtää ja kykyä selittää käsiteltäviä ilmiöitä ja sinulla on kokemusta

 • data-analytiikasta ja koneoppimisesta (maisteri/DI-tutkinto aihepiiristä tai opinnot loppusuoralla)
 • Pythonin käytöstä (etenkin NumPy, scikit-learn)
 • suomen tai englannin kielen taitoa.

Eduksesi luetaan, jos olet kartuttanut kokemusta myös

 • Bayesilaisesta tilastotieteestä (esimerkiksi PyMC3 tai STAN käytöstä)
 • ohjelmistokehityksestä
 • käyttämistämme teknologioista kuten C#, Azure, MongoDB, Docker
 • (saha)teollisuudesta.

Tehtävänkuvaasi kuuluu muun muassa tilastollisten mallien kehittämistä ja testaamista, datan ja mallien visualisointia ja mallien viemistä sekä tuotantoon että sisäiseen käyttöön. Työssäsi pääset haastamaan itseäsi ammatillisesti ja saat tueksesi kovatasoisen tiimin, joka tukee sinua urapolullasi. Vastavuoroisesti odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joita ansiokas tiimityö vaatii.

Etsimme tiimiimme uutta jäsentä ensi sijassa Tampereelta tai sen ympäryskunnista. Työpaikkasi voi toissijaisesti sijaita missä tahansa meidän toimipisteissämme, jotka löytyvät Tampereen lisäksi Lappeenrannasta, Espoosta, Jyväskylästä ja Mikkelistä.

Asiantuntevan tiimin lisäksi tarjoamme sinulle joustavat työajat, mahdollisuuden hybridi-/etätyöskentelyyn sekä laajan terveysturvan ja kattavat vakuutukset myös vapaa-ajalle. Työt voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset, palkkatoiveet ja mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen: tapio.leppalampi@finnos.fi, 040 1960111.

PLC-ohjelmoija

Finnos etsii PLC-ohjelmoijaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta insinööritason koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista. Toivomme sinulta käytännön tuntemusta logiikkaohjelmoinnista sekä muusta teollisuusautomaatiosta. Beckhoff-logiikoiden ja Twincat-ohjelmoinnin hallinta tai valmius ottaa ne haltuun, katsotaan eduksi. 

Pääset tehtävässäsi työskentelemään kansainvälisellä mittakaavalla kovatasoisen tiimin kanssa, joka tukee sinua urapolullasi. Sinulla on mahdollisuus työssäsi konkreettisesti kehittää tuotteitamme ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä myös itsenäisesti. Tehtävässäsi tarvitset englannin ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito, esimerkiksi ruotsin kieli, katsotaan eduksi. 

Etsimme tiimiimme uutta jäsentä Tampereen, Mikkelin, Espoon tai Lappeenrannan toimipisteeseen. Työ edellyttää myös mahdollisuutta matkustaa Suomessa ja ulkomailla. 

Asiantuntevan tiimin lisäksi tarjoamme sinulle joustavat työajat, mahdollisuuden hybridi-/etätyöskentelyyn sekä laajan terveysturvan ja kattavat vakuutukset myös vapaa-ajalle. Työt voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset, palkkatoiveet ja mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen: recruiting@finnos.fi.

 

YRITTÄNYTTÄ EI LAITETA

Etsimme aktiivisesti uusia osaajia ja hyviä tyyppejä vahvistamaan tiimiämme kaikilla toiminnan osa-alueilla. Tällä hetkellä polttavin tarve on seuraaviin positioihin:

 • AI spesialisti
 • Data scientist
 • Datakoordinaattori
 • Projekti-insinööri
 • Kehitysinsinööri
 • PLC-ohjelmoija (Twincat)

Lähetä rohkeasti avoin hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteeseen: recruiting@finnos.fi

KIINNOSTUITKO?

Avoimen hakemuksen voit lähettää niin alla olevan lomakkeen kautta kuin suoraan sähköpostitse osoitteeseen recruiting@finnos.fi

Ylös