Siirry suoraan sisältöön
Finnos - Sahateollisuuden ratkaisut
Sahateollisuuden ratkaisut — tukkiskannerit

Optimoi sahasi
tuottavuus

Finnoksen tukkiröntgenteknologia on ratkaisu tuottavuuden merkittävään
parantamiseen ja hukan vähentämiseen sahateollisuudessa.

Suurempi hyöty jokaisesta tukista

Finnoksen tukkiröntgenteknologia tarkoittaa takuuvarmaa tuottoa. Tarjoamme räätälöidyt ja helppokäyttöiset ratkaisut avaimet käteen -periaatteella: hoidamme suunnittelun, laitevalmistuksen, sovelluskehityksen ja ylläpidon. Alan tehokkain teknologia takaa, että investoinnin takaisinmaksuaika jää pienemmilläkin sahoilla huomattavan lyhyeksi. Järjestelmän asennus ja käyttöönotto kestää viikon, jonka jälkeen optimoidun skannauksen ja laatulajittelun hyödyt ovat käytössä välittömästi.

Laske vuosituottosi

Laskurilla saat arvion vuosittaisesta tukkilajittelun tukkimittarilla saavutettavasta säästöstä. Syötä kenttään raaka-aineen määrä ja hämmästy.

0 - 0
Syötä kuutiometrit
m3

Tukinlajittelu

Fusion
Tukkiskanneri Fusion

Lippulaivamme tukkiskanneri Fusion yhdistää edistyksellisiä laser- ja röntgenskannausteknologioita. Ohjelmistomme tuottaa sahasi prosessiin tarpeellisen datan ja integroituu erinomaisesti tuotannonohjaus- ja muihin tietojärjestelmiin. Uuden datan perusteella minimoit hukan ja maksimoit hyödyn!

Pyydä lisätietoja tuoteratkaisusta:
Fusion

Tukkimittari Lite 4e
Tukkiskanneri Lite 4e

Tukkiskanneri Lite 4e on suunniteltu pienempien sahojen kevyempiin tarpeisiin. Se tarjoaa edullisemman ensiaskeleen kohti merkittävää tuottavuuden parannusta. Keskeisin hyöty on raaka-ainesäästö, joka taataan tarkalla stereolaserkameroiden 360°-laserskannauksella. Lite 4e järjestelmä on tarkoitettu ulkokäyttöön ja on siksi säänkestävä.

Pyydä lisätietoja tuoteratkaisusta:
Lite 4e

Tukkimittari Lite 4i
Tukkiskanneri Lite 4i

Tukkiskanneri Lite 4i on suunniteltu samoista lähtökohdista skannauksen näkökulmasta kuin sisarmallinsa 4e, mutta on tarkoitettu sisäkäyttöön. Kevennetty skannerin rakenne tarkoittaa pienempää tilantarvetta, nopeampaa asennusta sekä edullisempaa hintaa. 

Pyydä lisätietoja tuoteratkaisusta:
Lite 4i

Sahalinjan tukkiskannerit

Optimizer
Optimizer

Optimizer-järjestelmä valitsee tukille parhaan asetteen ja suuntaa tukin oikeaan asentoon. Järjestelmä sisältää röntgentekniikan, jolloin tukin suuntauksessa voidaan hyödyntää tukin sisäinen laatu ja oksien sijainti. Optimizer yhdistettynä lajittelun Fusion -skanneriin mahdollistaa fingerprint-teknologian käyttöönoton, jolla voidaan tunnistaa ja poistaa tuotannon pullonkaulat ja tehostaa sahan prosesseja.

Pyydä lisätietoja tuoteratkaisusta:
Optimizer

Lite 4e Optimizer
Lite 4e Optimizer

Lite-järjestelmä valitsee tukille parhaan asetteen ja suuntaa tukin oikeaan asentoon. 4e-skanneri on tarkoitettu ulkokäyttöön ja se voidaan asentaa ulkotiloihin ilman erillisen rakennuksen tarvetta.

Pyydä lisätietoja tuoteratkaisusta:
Lite 4e Optimizer

Lite 4i Optimizer
Lite 4i Optimizer

Lite-järjestelmä valitsee tukille parhaan asetteen ja suuntaa tukin oikeaan asentoon. 4i-skanneri on tarkoitettu sisäkäyttöön ja se voidaan asentaa sahan eteen pieneen tilaan.

Pyydä lisätietoja tuoteratkaisusta:
Lite 4i Optimizer

Finnos-Operaattoriympäristö-EROP
Operaattoriympäristö EROP

EROP on suunniteltu operaattorin ergonomiseen ja sujuvaan työskentelyyn. Operaattoriympäristö on integroitu Finnoksen lajitteluohjelmistoon ja suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen työskentelykokemuksen. Tuotteesta on olemassa kaksi mallia, joihin on saatavilla valikoima lisäominaisuuksia, jotta ne sopivat jokaisen sahan tarpeisiin.

Pyydä lisätietoja tuoteratkaisusta:
Operaattoriympäristö EROP

Finnos-varaa-esittely
tee-enemmän-tulosta

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuutesi merkittävään tuottavuuden parannukseen.

Ylös