Siirry suoraan sisältöön
Finnos-toimitusprosessi
Toimitusprosessi

Finnos = takuuvarma tuotto

Lähtökohtamme on tuottavuutesi radikaali parantaminen. Toimitusprosessimme takaa,
että järjestelmämme kasvattaa kassavirtaasi heti käyttöönotosta lähtien.

Mikään ei skannaa kuten Finnos

Yli 90 asennetun röntgenjärjestelmän kokemuksella Finnos on maailman johtava tukkiröntgenvalmistaja. Olemme hioneet ja optimoineet toimitusprosessimme niin, että järjestelmämme tuottaa sinulle hyötyä välittömästi käyttöönotosta lähtien.
 
Sahateollisuudessa hyödyt optimaalisesta laatulajittelusta ovat keskimäärin 3-4 euroa per raaka-ainekuutio sekä lisäksi 1-2 euroa raaka-ainesäästöä tarkasta kuorettomasta latvahalkaisijasta. Kuulostaako uskomattomalta? Finnoksen asiakkaille nämä hyödyt ovat arkipäivää.

Näin me sen teemme

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-1-760x757
1. VAIHE

Ratkaisun kartoitus

Käymme läpi sahanne lopputuotteet ja niiden perusteella valitsemme teille sopivimman ratkaisun. Laadunvalvontaprosessiimme sisältyy asennuskartoitus, jossa käydään läpi toimitusprojektin sisältö ja sen asennettavuus ja käytettävyys kohdeasiakkaalla. Näin varmistamme, että ratkaisu vastaa asiakastarpeita ja että lopputulos tuottaa asiakkaalle mahdollisimman suuren hyödyn.

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-2-760x757
2. VAIHE

Projektin kick-off

Olemme aktiivinen yhteistyökumppani ja muodostamme yhdessä asiantuntijoidenne kanssa tiiviin projektiryhmän. Projektinhallinta tapahtuu helppokäyttöisessä pilvipalvelussa, jossa projektia johdetaan tehtäväkohtaisesti kaikille läpinäkyvällä tavalla. Projektiryhmän viestintä on tehokasta ja projektit pysyvät sovituissa aikatauluissa.

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-3-760x757
3. VAIHE

Yksilöinti

Järjestelmän webtekniikoilla rakennetut käyttöliittymät koostuvat moduuleista. Rakennamme käyttöliittymät tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa, jotta järjestelmän käyttö olisi luontevaa ja helppoa. Käyttäjät kouluttautuvat jo prosessin aikana hyvin järjestelmän käyttöön.

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-4-760x757
4. VAIHE

Asennus ja käyttöönotto

FUSION-järjestelmä toimitetaan täysin valmiina ja kalibroituna. Tyypillinen asennus suoritetaan 10 hengen tiimin voimin, jolloin asennus on nopea ja voidaan siten toteuttaa ympäri vuoden pitkänä viikonloppuna. Järjestelmän tuottamat taloudelliset hyödyt ovat käytössänne välittömästi tuotannon käynnistyttyä.

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-5-760x757
5. VAIHE

Ylläpito

Projektin jälkeen pidämme huolen järjestelmän kunnossapidosta ja päivityksistä. Voimme lisäksi räätälöidä teille soveltuvan huolto-, varaosa- ja 24/7 helpdesk-palvelun.

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-6-760x757
6. VAIHE

Tulevaisuus

Olemme aktiivinen kehitysyhteistyökumppani. Kaikki keskeinen kehitys tapahtuu asiakastarvelähtöisesti. Tavoitteemme on olla sahateollisuuden digitalisaation edelläkävijä ja haluamme tehdä sen yhteistyössä teidän kanssanne.

MITEN TEKISIMME SEN SINUN LIIKETOIMINNASSASI?


Aloitetaan kartoittamalla mahdollisuutesi merkittävään tuottavuuden parannukseen. Lähetä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ylös