Ratkaisumme

Vähemmän hukkaa, enemmän tulosta sahateollisuudessa

Ensimmäinen askel kohti huomattavaa tuottavuuden parannusta on Finnoksen uuden sukupolven tukkimittari, joka yhdistää edistyksellisiä laser- ja röntgenteknologioita. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla lajittelua ohjataan tarkasti - lopputuotteen laatu on tasaista ja raaka-ainetta käytetään tehokkaasti. 

Tarjoamme asiantuntijuutemme avaimet käteen periaatteella: suunnittelusta, laitevalmistuksesta sovelluskehitykseen ja ylläpitoon. Asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisumme soveltuvat kaikenkokoisille sahoille. Investointi uuden ajan mittausteknologiaan kannattaa, sillä merkittävien hyötyjen ansiosta investoinnin takaisinmaksuaika jää pienemmilläkin sahoilla huomattavan lyhyeksi. Järjestelmän asennus ja käyttöönotto kestää viikon, jonka jälkeen tarkemman mittauksen ja laatulajittelun hyödyt ovat käytössä välittömästi.

Tarjoamme myös laajan valikoiman muita palveluita sahojen eri tarpeisiin, josta lisää sivun alaosassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan sahanne tarpeet ja mahdollisuudet!

fusion-2019
Edistyksellinen kokonaisratkaisu

Tukkimittari Fusion

Lippulaivamme tukkimittari Fusion yhdistää edistyksellisiä laser- ja röntgenmittausteknologioita. Ohjelmistomme tuottaa sahasi prosessiin tarpeellisen datan ja integroituu erinomaisesti tuotannonohjaus- ja muihin tietojärjestelmiin. Uuden datan perusteella minimoit hukan ja maksimoit hyödyn!

Pyydä lisätietoja

lite-2-modules
Modulaarinen kevytversio

Tukkimittari Lite

Tukkimittari Lite on suunniteltu pienempien sahojen kevyempiin tarpeisiin. Se tarjoaa edullisemman ensiaskeleen kohti merkittävää tuottavuuden parannusta. Keskeisin hyöty on raaka-ainesäästö, joka taataan tarkalla kuorettoman latvahalkaisijan mittauksella. Järjestelmästä löytyy 3D- ja röntgenmoduulit, jotka voidaan asentaa porrastettuna tai samanaikaisesti.

Pyydä lisätietoja

fusion-2019
Tukinpyöritysjärjestelmä

Tukinpyörittäjä Optimizer

Optimizer-järjestelmä valitsee tukille parhaan asetteen ja suuntaa tukin oikeaan asentoon. Järjestelmä on modulaarisesti päivitettävissä röntgentekniikalla, jolloin tukin suuntauksessa voidaan hyödyntää tukin sisäinen laatu ja oksien sijainti. Optimizer yhdistettynä lajittelun Fusion -mittariin mahdollistaa fingerprint-teknologian käyttöönoton, jolla voidaan tunnistaa ja poistaa tuotannon pullonkaulat ja tehostaa sahan prosesseja.

Pyydä lisätietoja

finnos-erop-operaattoriympäristö
Ergonominen ja tehokas työympäristö

Operaattoriympäristö EROP

EROP on suunniteltu operaattorin ergonomiseen ja sujuvaan työskentelyyn. Operaattoriympäristö on integroitu Finnoksen lajitteluohjelmistoon ja suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen työskentelykokemuksen. Tuotteesta on olemassa kaksi mallia, joihin on saatavilla valikoima lisäominaisuuksia, jotta ne sopivat jokaisen sahan tarpeisiin.

Pyydä lisätietoja

finnos-data
Muutakin kuin ylivoimaisia tukkimittareita

Muut palvelut

  • Tekoälyratkaisut
  • Tukkikentän hallintajärjestelmät
  • Kameravalvontaratkaisut tukkipöydälle
  • Asetevalvontamittarit
  • Tuotannonsuunnittelujärjestelmät
  • Konsultointipalvelut

Muita tarpeita? Ota yhteyttä