Ratkaisumme

Vähemmän hukkaa, enemmän tulosta sahateollisuudessa

Ensimmäinen askel kohti huomattavaa tuottavuuden parannusta on Finnoksen uuden sukupolven tukkimittari, joka yhdistää edistyksellisiä laser- ja röntgenteknologioita. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla lajittelua ohjataan tarkasti - lopputuotteen laatu on tasaista ja raaka-ainetta käytetään tehokkaasti. 

Tarjoamme asiantuntijuutemme avaimet käteen periaatteella: suunnittelusta, laitevalmistuksesta sovelluskehitykseen ja ylläpitoon. Asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisumme soveltuvat kaikenkokoisille sahoille. Investointi uuden ajan mittausteknologiaan kannattaa, sillä merkittävien hyötyjen ansiosta investoinnin takaisinmaksuaika jää pienemmilläkin sahoilla huomattavan lyhyeksi. Järjestelmän asennus ja käyttöönotto kestää viikon, jonka jälkeen tarkemman mittauksen ja laatulajittelun hyödyt ovat käytössä välittömästi.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan sahanne tarpeet ja mahdollisuudet!

Tukkimittari Fusion - Finnos
Edistyksellinen kokonaisratkaisu

Tukkimittari Fusion

Lippulaivamme, merikonttiin rakennettu tukkimittari Fusion yhdistää edistyksellisiä laser- ja röntgenmittausteknologioita. Ohjelmistomme tuottaa sahasi prosessiin tarpeellisen datan ja integroituu erinomaisesti tuotannonohjaus- ja muihin tietojärjestelmiin. Uuden datan perusteella minimoit hukan ja maksimoit hyödyn!

Pyydä lisätietoja

Tukkimittari Lite - Finnos
Modulaarinen kevytversio

Tukkimittari Lite

Tukkimittari Lite on suunniteltu pienempien sahojen kevyempiin tarpeisiin. Se tarjoaa edullisemman ensiaskeleen kohti merkittävää tuottavuuden parannusta. Keskeisin hyöty on raaka-ainesäästö, joka taataan tarkalla kuorettoman latvahalkaisijan mittauksella. Järjestelmä voidaan modulaarisesti täydentää lajittelutarpeiden kasvaessa.

Pyydä lisätietoja

Tukinkääntäjä Optimizer - Finnos
Tukinpyöritysjärjestelmä

Tukinpyörittäjä Optimizer

Optimizer-järjestelmä valitsee tukille parhaan asetteen ja suuntaa tukin oikeaan asentoon. Järjestelmä on modulaarisesti päivitettävissä röntgentekniikalla, jolloin tukin suuntauksessa voidaan hyödyntää tukin sisäinen laatu ja oksien sijainti.

Pyydä lisätietoja