Siirry suoraan sisältöön
Finnos-Yritys
Yritys

Me olemme Finnos

Finnos on tekoälypohjaisen röntgenteknologian tiennäyttäjä, joka tarjoaa
ylivoimaiset tukkiröntgenratkaisut saha-, sellu-, energia- ja vaneriteollisuuteen.

Meillä on yksi missio

Me Finnoksella haluamme saada asiakkaamme hymyilemään ja kilpailijamme hikoilemaan.
 
Uskomme rehellisyyteen, suorapuheisuuteen ja ennennäkemättömiin ideoihin. Teemme työtämme tinkimättömästi luodaksemme vallankumouksellisia ratkaisuja ja sataprosenttista asiakastyytyväisyyttä. Alan johtavan teknologian ja palvelun kautta haluamme muokata kansainvälisen sahateollisuuden rakenteet ja luoda hysteeristä liiketoiminnan kasvua asiakkaillemme.
 
Olemme joukko asiantuntijoita, insinöörejä, ohjelmoijia, innovaattoreita, ajattelijoita ja tekijöitä, jotka tekevät sitä, mitä rakastavat ja uskovat intohimoisesti siihen, mitä tekevät.
 
Meille kelpaa vain paras. Aivan kuten sinullekin.

Finnos - meillä on yksi missio
Yritys

MATKA SAHATEOLLISUUDEN DIGITALISAATION EDELLÄKÄVIJÄKSI  

Finnos perustettiin vuonna 2016 jatkamaan edeltäjänsä, vuonna 1988 perustetun sahateollisuuden röntgentekniikan pioneerin Bintecin uraauurtavaa kehitystyötä. Bintec toimitti historiansa aikana röntgenjärjestelmiä Suomen lisäksi Eurooppaan, Baltiaan ja Venäjälle.
 
Sahateollisuuden digitalisaation kynnyksellä perustettu Finnos päätti ottaa alusta asti edelläkävijän roolin. Vahvasti eri mittaustekniikoihin sekä ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneella osaamisellamme erotuimme muista. Tavoitteemme on yhdistää uudella tavalla kaikki sahaprosessista saatava tieto, joko omilla tekniikoilla mitattuna tai muihin järjestelmiin integroituen. Yhdistetystä tiedosta eli datafuusiosta luomme asiakkaillemme lisäarvoa raaka-ainesäästön ja tarkemman lajittelun muodossa. Kehittämällemme useaan mittausteknologiaan perustuvalle tukkimittarille annettiinkin sopivasti nimi FUSION.
 
Tinkimättömän tuotekehityksen ja alalla harvinaislaatuisen osaamisen ansiosta seitsemästä hengestä yli sataan asiantuntijaan kasvanut Finnos tarjoaa nyt avaimet käteen -ratkaisut sahateollisuuden lisäksi sellu-, energia- ja vaneriteollisuuteen.

Finnos Oy pyrkii kaikessa toiminnassaan ylivoimaiseen laatuun. Yrityksen toiminta perustuu EHQS-järjestelmään, joka täyttää ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmät sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmät -standardien vaatimukset.

Toimintamme rakentuu seuraavien peruspilarien päälle:

Finnos-1

Avoimuus, rehellisyys ja yhteistyö

Olemme asiakaslähtöinen, aktiivinen kumppani. Pyrimme kaikessa toiminnassamme varmistamaan toistemme sitoutumisen, motivaation ja kehittymisen. Tekemisen ilo tulee välittyä asiakkaalle.

Finnos-2

Jatkuva kehittyminen ja kehittäminen

Tyytyväisyys on kehityksen este. Kartoitamme, tunnistamme ja kehitämme ratkaisuja poistaaksemme asiakkaittemme ongelmia. Pyrimme aina eteenpäin yrityksenä, tuotteena sekä kumppanina.

Finnos-3

Dynaamisuus ja toimeenpanokyky

Toimintamme keskeisin kulmakivi on säilyä ketteränä ja suunnanmuutoskykyisenä. Tuotteemme ja toimintamme reagoivat asiakkaittemme muuttuviin tarpeisiin.

Finnos-4

Täsmällisyys ja varmuus

Pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Toimintamme perustuu hyvään suunnitteluun, ennakointiin ja riskien hallintaan.

Finnos-5

Standardit ja lainsäädäntö

Bureau Veritas on sertifioinut ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmämme sekä ISO 14001:2015 ympäristönjohtamisjärjestelmämme.

BV_ISO9001_ISO14001

 

OSOITE


Tukkikatu 5
53900 Lappeenranta

Rahulantie 26 A
51720 Rahula

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.
Lähetä viestisi, niin olemme yhteydessä 
mahdollisimman pian.

Ylös