Tarina

matka sahateollisuuden digitalisaation edelläkävijäksi  

Finnos perustettiin vuonna 2016 jatkamaan edeltäjänsä, vuonna 1988 perustetun, sahateollisuuden röntgentekniikan pioneerin, Bintecin uraauurtavaa kehitystyötä. Bintec toimitti historiansa aikana röntgenjärjestelmiä Suomen lisäksi Eurooppaan, Baltiaan ja Venäjälle.

Sahateollisuuden digitalisaation kynnyksellä perustettu Finnos päätti ottaa edelläkävijän roolin. Vahvasti eri mittaustekniikoihin sekä ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneella osaamisellamme erotuimme muista.  Tavoitteemme on yhdistää uudella tavalla kaikki sahaprosessista saatava tieto, joko omilla tekniikoilla mitattuna tai muihin järjestelmiin integroituen. Yhdistetystä tiedosta eli datafuusiosta luomme asiakkaillemme lisäarvoa raaka-ainesäästön ja tarkemman lajittelun muodossa. Kehittämällemme useaan mittausteknologiaan perustuvalle tukkimittarille annettiinkin sopivasti nimi FUSION.

Tinkimättömän tuotekehityksen ja alalla harvinaislaatuisen osaamisen ansiosta seitsemästä hengestä noin kolmeenkymmeneen henkeen kasvanut Finnos tarjoaa nyt avaimet käteen -ratkaisut sahateollisuuden lisäksi sellu-, energia- ja vaneriteollisuuteen. Me konsultoimme, valmistamme ja kehitämme. Toimintaamme ajaa halu muokata kansainvälisen sahateollisuuden rakenteet ja luoda hysteeristä liiketoiminnan kasvua asiakkaillemme.

Finnos Oy pyrkii kaikessa toiminnassaan korkeaan ja ylivoimaiseen laatuun. Yrityksen toiminta perustuu EHQS-järjestelmään, joka täyttää ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmät sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmät -standardien vaatimukset.

Toimintapolitiikkamme rakentuu seuraavien peruspilarien päälle:

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-1-760x757

Avoimuus, rehellisyys ja yhteistyö

Olemme asiakaslähtöinen, aktiivinen kumppani. Pyrimme kaikessa toiminnassamme varmistamaan toistemme sitoutumisen, motivaation ja kehittymisen. Tekemisen ilo tulee välittyä asiakkaalle.
Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-2-760x757

Jatkuva kehittyminen ja kehittäminen

Tyytyväisyys on kehityksen este. Kartoitamme, tunnistamme ja kehitämme ratkaisuja poistaaksemme asiakkaittemme ongelmia. Pyrimme aina eteenpäin yrityksenä, tuotteena sekä kumppanina.
Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-3-760x757

Dynaamisuus ja toimeenpanokyky

Toimintamme keskeisin kulmakivi on säilyä ketteränä ja suunnanmuutoskykyisenä. Tuotteemme ja toimintamme reagoivat asiakkaittemme muuttuviin tarpeisiin.
Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-4-760x757

Täsmällisyys ja varmuus

Pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Toimintamme perustuu hyvään suunnitteluun, ennakointiin ja riskien hallintaan.
Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-5-760x757

Standardit ja lainsäädäntö

Bureau Veritas on sertifioinut ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmämme sekä ISO 14001:2015 ympäristönjohtamisjärjestelmämme.

BV_ISO9001_ISO14001

 

OSOITE

Tukkikatu 5
53900 Lappeenranta

Rahulantie 26 A
51720 Rahula