hoppa till innehåll
Om företaget

Vi är Finnos

Finnos visar vägen inom AI-baserad röntgenteknik och vi har överlägsna lösningar
för stockröntgen för såg-, massa-, energi- och plywoodindustrin.

Vi har en mission

Vi på Finnos vill få våra kunder att le och våra konkurrenter att svettas.

Vi tror på ärlighet, uppriktighet och unika idéer. Vi utför vårt arbete kompromisslöst för att skapa revolutionerande lösningar och hundraprocentig kundnöjdhet. Med hjälp av branschens ledande teknik och service vill vi modifiera strukturerna inom den internationella sågindustrin och skapa en hysterisk verksamhetstillväxt för våra kunder.

Vi är en grupp experter, ingenjörer, programmerare, innovatörer, tänkare och aktörer som gör det vi älskar och tror passionerat på det vi gör.

Vi nöjer oss bara med det bästa. Precis som du.

Om företaget

Hur vi blev föregångare inom digitalisering av sågverksindustrin

Finnos grundades år 2016 för att fortsätta det banbrytande utvecklingsarbetet som på börjatsav föregångaren Bintec, som grundades år 1988 och var pionjär inom röntgenteknik för sågverksindustrin. Under sin verksamhetstid levererade Bintec röntgensystem till Finland samt Europa, Baltikum och Ryssland.

Finnos grundades precis när sågverksindustrin började digitaliseras och beslutade sig ändafrån början för att överta sin föregångares roll. Våra gedigna specialistkunskaper om olikamättekniker och programlösningar ger oss en särställning på marknaden. Vårt mål är attkombinera alla data från sågprocessen på ett nytt sätt, antingen mätt med egna tekniker ellerintegrerat i andra system. Baserat på den sammanslagna datan, dvs. datafusionen, skapar vimervärde åt våra kunder i form av råvarubesparingar och noggrannare sortering. Vårstockmätare baseras på flera olika mättekniker och fick det lämpliga namnet FUSION.

Finnos har vuxit från 7 till omkring 130 anställda och kan genom gedigen produktutvecklingoch unika branschkunskaper nu erbjuda nyckelfärdiga lösningar för sågverksindustrin samtmassa-, energi- och plywoodindustrin.

Finnos Oy eftersträvar överlägsen kvalitet i all verksamhet. Företagets verksamhet baseraspå vårt EHQS-system som uppfyller kraven i standarderna ISO 9001:2015kvalitetsledningssystem och ISO 14001 miljöledningssystem.

Verksamheten baseras på följande pelare:

Öppenhet, ärlighet och samarbete

Vi är en kundorienterad, aktiv samarbetspartner. Vi strävar efter att trygga varandras engagemang, motivation och utveckling i allt vi gör. Kunderna ska känna att vi älskar det vi gör.

Kontinuerlig utveckling

Förnöjsamhet är ett hinder för utveckling. Vi kartlägger, identifierar och utvecklar lösningar för att avlägsna kundernas problem. Vi strävar alltid framåt som företag, produkt och samarbetspartner.

Dynamisk och drivande

Smidighet och villighet att ändra riktning utgör den centrala hörnstenen i vår verksamhet. Våra produkter och vår verksamhet reagerar på kundernas föränderliga behov.

Precision och säkerhet

Vi håller den lovade tidtabellen. God planering, förutseende och riskhantering utgör grunden för vår verksamhet.

Standarder och lagstiftning

Bureau Veritas har certifierat vårt ISO 9001:2015-kvalitetsledningssystem samt vårt ISO 14001:2015-miljöledningssystem.

BV_ISO9001_ISO14001

ADRESS


Tukkikatu 5
53900 Lappeenranta

Lukupurontie 2
02200 Espoo

Meripellontie 11
00910 Helsinki

Hermiankatu 6-8
33720 Tampere

Ylistönmäentie 24
40500 Jyväskylä

Mikonkatu 12
50100 Mikkeli

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor. Skicka ett meddelande, så hör vi av oss så snart som möjligt.

Upp