Bevisat mervärde med FINNOS!

Förbättra ditt resultat genom att installera FINNOS röntgen för stockmätning:

  • Klart mycket bättre utbyte
  • Superkoll över kvalitetsutfallen
  • Välj rätt stock till rätt produkt
  • Betala rätt pris för råvaran och öka kapaciteten
  • Mätramen kommer kalibrerad och klar och kan driftsätta på fyra dagar

Vi erbjuder flera av VMK godkända certifikat, bla semiautomatisk mätning. Ta kontakta med oss hur vi kan utifrån dina behov hjälpa just dig!

VIDA har valt FINNOS som leverantör till Mörlunda

”Vi tycker FINNOS har en hög tekniknivå. Företaget har en positiv utveckling. Det viktigaste att FINNOS tar ett helhetsansvar samt ett av dom bästa mätresultaten på marknaden.”
-Jonas Axelsson, Teknisk Chef, VIDA

 

Thomas
Tekniska Säljare

Thomas Gustafsson

Jag heter Thomas. Jag är 55 år, jaktbiten samt boende med familj i Kalmar, har en bakgrund som sågverkschef/VD på flera sågverk i Södra Sverige.

Jag valde FINNOS för att vara med om den inom FINNOS enorma innovativa utvecklade spetsteknik som detta företag besitter. Denna utveckling sker också tillsammans mellan FINNOS, utvalda universitet som KTH och sågverken både främst i Finland och Sverige.

Eftersom jag har arbetat med frågor som lönsamhet, utbyte, kvalitet och effektivitet, så vet jag lite om vad den nya digitaliserade automationstekniken kan radikalt innebära för sågverken.

Nu får jag med stor glädje vara med på resan att starta ett Svenskt dotterbolag nämligen FINNOS AB och vara med om att tillmötesgå branschens behov av nödvändig teknisk utveckling för förbättrad lönsamhet.
Som tekniker ser jag fram mot att arbeta med FINNOS proffsgäng samt kontakten med er kunder. Vi finns ju till för er.

Ser fram mot att möta er!

Väl Mött,

Thomas Gustafsson
+46 70 653 8008
thomas.gustafsson@finnos.se
 
Marko
Tekniska Säljare

Marko Lotvonen

Jag heter Marko, jag bor i Skinnskatteberg och har 3 barn och ett barnbarn, mina intressen på fritiden är Golf och friluftsliv.
 
I 27 år har jag varit anställd på sågverket i Skinnskatteberg,där jag har varit delaktig i hela kedjkan från timmer till färdig produkt. Senaste 15 åren har jag jobbat huvudskligen med kvaliets  och utbyte uppföljning .
 
Jag är övertygat att Finnos är ett hungrigt och ungt team som kontiniurligt utvecklar imponerande tekniska lösningar och siktar mot framtiden. Jag har valt Finnos för att medverka i ett starkt företag som driver utvecklingen.

Jag ser fram emot att jobba med dig,

Marko Lotvonen
+46 70 2284 722
marko.lotvonen@finnos.se

Följ oss på sociala medier!