TAKUUVARMA TUOTTO

Yli 50 asennetun röntgenjärjestelmän kokemuksella Finnos on maailman johtava tukkiröntgenvalmistaja. Toimitusprosessimme on hioutunut kymmenien projektien aikana niin, että järjestelmä tuottaa hyötyä välittömästi käyttöönotosta lähtien.

Sahateollisuudessa hyödyt optimaalisesta laatulajittelusta ovat keskimäärin 3-4 euroa per raaka-ainekuutio sekä lisäksi 1-2 euroa raaka-ainesäästöä tarkasta kuorettomasta latvahalkaisijasta. Ei uskomatonta, vaan Finnoksen asiakkaiden arkipäivää.

1. Vaihe - Ratkaisusuunnitelma - Finnos
1. vaihe

Ratkaisun kartoitus

Käymme läpi sahanne lopputuotteet ja niiden perusteella valitsemme teille sopivimman ratkaisun.  Laadunvalvontaprosessiimme sisältyy asennuskartoitus, jossa käydään läpi toimitusprojektin sisältö ja sen asennettavuus ja käytettävyys kohdeasiakkaalla.  Näin varmistamme, että ratkaisu vastaa asiakastarpeita, säästytään hiljaisilta olettamuksilta ja varmistetaan onnistunut projekti.

2. Vaihe - Tuotanto - Finnos
2. vaihe

Projektin kick-off

Olemme aktiivinen yhteistyökumppani. Muodostamme yhdessä asiantuntijoidenne kanssa tiiviin projektiryhmän. Projektinhallinta tapahtuu helppokäyttöisessä pilvipalvelussa, jossa projektia johdetaan tehtäväkohtaisesti kaikille läpinäkyvällä tavalla. Projektiryhmän viestintä on tehokasta ja projektit pysyvät sovituissa aikatauluissa.

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-3-760x757
3. vaihe

Yksilöinti

Järjestelmän webtekniikoilla rakennetut käyttöliittymät koostuvat moduuleista. Rakennamme käyttöliittymät tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa, jotta järjestelmän käyttö olisi luontevaa ja helppoa. Käyttäjät kouluttautuvat jo prosessin aikana hyvin järjestelmän käyttöön.
Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-4-760x757
4. vaihe

Asennus ja käyttöönotto

FUSION-järjestelmä toimitetaan täysin valmiina ja kalibroituna. Tyypillinen asennus suoritetaan 10 hengen tiimin voimin, jolloin asennus on nopea ja voidaan siten toteuttaa ympäri vuoden pitkänä viikonloppuna. Järjestelmän tuottamat taloudelliset hyödyt ovat käytössänne välittömästi tuotannon käynnistyttyä.

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-5-760x757
5. vaihe

Ylläpito

Projektin jälkeen pidämme huolen järjestelmän kunnossapidosta ja päivityksistä. Voimme lisäksi räätälöidä teille soveltuvan huolto-, varaosa- ja 24/7 helpdeskpalvelun.

Finnos-Nain-me-sen-teemme-vaihe-6-760x757
6. vaihe

Tulevaisuus

Olemme aktiivinen kehitysyhteistyökumppani. Kaikki keskeinen kehitys tapahtuu asiakastarvelähtöisesti. Tavoitteemme on olla sahateollisuuden digitalisaation edelläkävijä ja haluamme tehdä sen yhteistyössä teidän kanssanne.