Artikkelit - Finnos
Artikkelit

Tutustu ajankohtaisiin aiheisiin

Artikkeleita meiltä ja alaltamme sekä virallisia tiedotteita. Tutustu ajankohtaisiin aiheisiimme ja pysy mukana menossa!


18.2.2021 | Ajankohtaista

Finnoksen teknologiajohtaja valittiin kolmen parhaan joukkoon vuoden 2021 teknologiajohtajafoorumissa

Finnoksen teknologiajohtaja valittiin kolmen parhaan joukkoon Vuoden 2021 teknologiajohtajafoorumin pk-yrityssarjassa. Kiitämme suuresti saamastamme kunnianosoituksesta päästä kolmen parhaan joukkoon. Kiitos!

Lue lisää

17.2.2021 | Asiakastarinat

Vida Ja Finnos Aloittaa Yhteistyön Ruotsissa

Finnos aloittaa yhteistyön Ruotsissa Vidan kanssa. Finnos asentaa Finnos Fusion -tukkilajittelumittarin Mörlundaan kesällä 2021. 

Lue lisää

30.9.2020 | Ajankohtaista

Jyri Smaginista Finnoksen myyntijohtaja

Jyri Smagin on nimitetty Finnoksen myyntijohtajaksi 1.10.2020 alkaen. Jyrillä on yli kahdeksan vuoden kokemus sahateollisuuden myynti- ja johtotehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Tervetuloa tiimiin Jyri!

Lue lisää

24.8.2020 | Asiakastarinat

Finnoksen ja Metsä Fibren kumppanuus saa jatkoa Rauman sahalla

Metsä Fibre on valinnut Finnoksen kumppanikseen Rauman maailman moderneimman sahan projektissa. Finnos toimittaa Raumalle laajan kokonaisuuden erilaisia mittausjärjestelmiä lajittelusta sahaukseen. Toimitukseen sisältyy mittalaitteiden lisäksi Finnoksen tekoälyyn perustuva tuotannonsuunnittelua avustava järjestelmä, joka on räätälöity asiakaslähtöisesti Rauman sahan tarpeisiin. Tekoäly mahdollistaa sahausprosessin jatkuva-aikaisen tehostamisen ja optimoinnin.

Lue lisää

5.8.2020 | Finnos

Palkittu yrittäjä uudistaa sahateollisuutta tekoälyn avulla

TEK -verkkolehti julkaisi kesäkuussa artikkelin Finnoksesta ja haastateltavana oli toimitusjohtaja Jere Heikkinen, joka valittiin hiljattain vuoden 2019 nuoreksi tutkijayrittäjäksi. KAUTE-säätiö jakaa tunnustuksen tutkijalle, joka hyödyntää menestyksekkäästi tutkimusta liiketoiminnassaan.

Lue lisää

14.7.2020 | Finnos

Röntgen ja laser kertovat tukin ominaisuudet

Tekniikan maailma julkaisi kesäkuussa artikkelin, jossa haastateltavana oli Finnoksen toimitusjohtaja Jere Heikkinen. Artikkelissa Heikkinen kertoo laser- ja röntgenteknologian hyödyntämisestä sahateollisuudessa.

Lue lisää

20.5.2020 | Ajankohtaista

Jere Heikkinen palkittiin vuoden nuorena tutkijayrittäjänä

 Kaupallisten ja teknillisten tieteiden tukisäätiö KAUTE on palkinnut Finnoksen toimitusjohtajan Jere Heikkisen vuoden 2019 nuoreksi tutkijayrittäjäksi.  

Lue lisää

20.4.2020 | Tapahtumat

Ruotsin valloituksessa - Finnos seminaari 2020

Puumies 3/2020 kirjoitti artikkelin Finnoksen järjestämästä seminaarista Ruotsin Karlstadissa. Seminaarin teemana oli tekoälyllä ja röntgenillä vahvistettu saha. Finnos yhteistyökumppaneidensa kanssa kertoi seminaarissa tekoälystä, semiautomaattisesta vastaanotosta ja lajittelusta sekä alan uusimmista teknologioista.

Lue lisää

18.2.2020 | Asiakastarinat

Ratkaisevaa hyötyä uudella mittaustekniikalla

Ruotsalainen NTT julkaisi 31. tammikuuta artikkelin vierailustaan Finnoksella ja Mustola Timberillä. Finnoksen mittari on ollut Mustolassa käytössä nyt noin kaksi vuotta ja Mustola Timberin toimitusjohtaja Raine Koskisen mukaan mittari onkin toiminut moitteetta säässä kuin säässä. Finnoksen mittari on mahdollistanut Mustolassa sen, että sama määrä sahatavaraa saadaan valmistettua pienemmistä tukeista. Talven haastavista olosuhteista huolimatta Mustolassa ollaan pysytty tyytyväisinä.

Lue lisää

3.12.2019 | Asiakastarinat

Tukkimittarin asennus käynnissä Tervolan sahalla

Lapin Kansa on kirjoittanut 29.11.2019 julkaisemassaan lehdessä Tervolan Sahan ja Höyläämö Oy:n sahan uudistuksesta, jonka yhtenä osa-alueena on ollut laitehankinta: Finnoksen röntgentukkimittari. Tukkimittarin avulla saha pystyy minimoimaan hukkapuun määrän ja maksimoimaan hyödyn entistä paremmin.

Lue lisää