Siirry suoraan sisältöön
Työpaikkana rento ja dynaaminen Finnos

Finnos on kasvava ja dynaaminen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan maailman parhaita tekoälypohjaisia skannaustyökaluja metsäteollisuuteen sahoille. Meillä työskentelee jo yli 100 ammattilaista. 

Uskomme rentoon kulttuuriin, jossa kannustetaan innovointiin ja luovuuteen. Olemme ylpeitä miellyttävästä työympäristöstämme, jossa on paljon mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen ja etenemiseen uralla. 

Työtehtäviä löytyy tuotekehityksestä valmistukseen ja laitteiden toimitukseen. Osa meistä vastaa huollosta ja ylläpidosta sekä asiakkaiden opastamisesta. Töitä löytyy teknisille ja kaupallisille osaajille. 

Tuotteidemme ytimessä on aina uusin teknologia. Ohjelmistojemme jatkuva kehittäminen edellyttää tiivistä yhteydenpitoa asiakkaisiin ja asiakaspalvelu onkin Finnoksen paras kilpailuvaltti. Tehtävämme on aina varmistaa asiakkaidemme onnistuminen. 

Pidä silmällä ilmoituksiamme, sillä siellä saattaa olla tarjolla seuraava työpaikkasi. Haemme jatkuvasti vahvistuksia, sillä hyvälle tyypille löytyy töitä. 

Voit myös jättää avoimen hakemuksen >> https://www.finnos.fi/fi/rekry 

Tiimissä on aina tilaa hyvälle tyypille! 

 

Katso videolta miten Finnoksen myyntijohtaja Jyri Smagin kuvailee Finnosta työpaikkana!

 

Ylös