Siirry suoraan sisältöön
Esittelyssä: Clint Averitt – uusi kollegamme yli 30 vuoden kokemuksella

Iloksemme saamme esitellä sahamaailmalle Clintin, meidän uusimman pohjoisamerikkalaisen kollegan.

Clintin vastuulla on vastata meidän USA:n ja Kanadan operaatioista, mikä Amerikan malliin on valtava tehtävä! Saappaat ovat suuret täytettäväksi, mutta Clintin yli 30 vuoden kokemus sahateollisuudesta antaa tähän erinomaiset edellytykset! Clint on uransa aikana tehnyt töitä sahoilla käytännössä kaikissa mahdollisissa positioissa operaattorista sahanjohtajaksi.

Finnoksella on ylivertainen teknologia

Clintillä on uransa aikana kertynyt kokemusta useista eri skanneritoimittajista. Clintin mielestä Finnoksen joustavuus on se, mikä erottaa Finnoksen edukseen kilpailijoista.

”Mielestäni Finnoksella on ylivertainen teknologia. Näkemykseni mukaan eurooppalainen teknologia on huomattavasti kehittyneempää verrattuna siihen, mitä meillä on tällä hetkellä käytössä Pohjois-Amerikassa. Toinen Finnoksen edukseen erottava tekijä Pohjois-Amerikassa muista paikallisista toimijoista on se, että Finnos ei toimita kokonaisia sahalaitoksia kuljettimineen päivineen. Finnos keskittyy nimenomaan mittausteknologiaan ja tekoälyn kehittämiseen. Juuri tämä pitää Finnoksen kilpailijoistaan askeleen edellä.” summaa Clint.

Asiakashyötyjä huipputeknologian avulla

Sahaprosessien parantamiseen on lukuisia tapoja ja Clintillä on paloa aidosti auttaa asiakkaita tehostamaan toimintaansa:

”Finnos auttaa sahoja huipputeknologialla, hiotuilla yksityiskohdilla ja halukkuudella muokkautua ja sopeutua jatkuvamuutteiseen teollisuuden tarpeeseen. Ja luonnollisesti toimialan parasta asiakaspalvelua projektien suunnitteluvaiheesta käytönaikaiseen tukeen.”

Mitä tarkalleen ottaen on tämä huipputeknologia? Clintin mielestä se kiteytyy röntgenteknologiaan, tekoälyn laajaan hyödyntämiseen, skannereiden nopeuteen sekä tarkkuuteen.

Lue lisää artikkeleita

Ylös