Vähemmän hukkaa, tasaisempaa laatua, enemmän tulosta.

RÖNTGENAIKAKAUSI ON ALKANUT.

finnos-data

Finnoksen ratkaisut tuottavat täsmällistä ja monipuolista tietoa tukin laadusta tukkilajittelusta alkaen. Tietoa käyttäen tukista voidaan maksaa laatuperusteisesti ja ohjata tuotantoa tilauskantaa vasten optimaalisella tavalla. Järjestelmämme tarjoavat merkittäviä parannuksia raaka-ainesäästöön, laatusaantoon ja tuottavuuteen niin saha-, sellu-, energia- kuin vaneriteollisuudessa.

Sahateollisuudessa hyödyt optimaalisesta laatulajittelusta ovat keskimäärin 3-4 euroa per raaka-ainekuutio sekä lisäksi 1-2 euroa raaka-ainesäästöä tarkasta kuorettomasta latvahalkaisijasta. Ei uskomatonta, vaan Finnoksen asiakkaiden arkipäivää.

Lue lisää ratkaisuistamme

Miljoonaluokan tuottavuuden parannus on yhden tilauksen päässä, oletko mukana?

Sahateollisuus on murroksessa. Uudet mittausteknologiat ja digitalisaatio luo alalla ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. Finnoksen ratkaisut parantavat asiakkaittensa kannattavuutta merkitsevästi. Lähde mukaan menestyjien joukkoon!

Jere Heikkinen, Toimitusjohtaja

Finnos-Henkilokuva-Jere-Heikkinen
finnos-data

Laske vuosituottosi

Laskurilla saat arvion vuosittaisesta tukkimittarilla saavutettavasta säästöstä sahateollisuudessa. Syötä kenttään raaka-aineen määrä ja hämmästy! Katso sen jälkeen kuinka me sen teemme ja ota yhteyttä.

0 - 0
Syötä kuutiometrit
m3

Juuri nyt

Tutustu asiantuntija-artikkeleihimme, uusimpiin uutisiin ja alan tapahtumiin.

Lue lisää